ماهی کاردینال ها Cardinalfish از خانواده Apogonidae هستند. آنها به طور گسترده ای از مناطق معتدل گرم تا گرمسیری در اقیانوس آرام، هند و اقیانوس اطلس پراکنده هستند. به طور کلی، بیشتر گونه ها کوچک هستند و طول کل آنها کمتر از 10 سانتی متر است. آنها دهان نسبتاً بزرگی دارند و پیش پرکل دو لبه دارند. آنها با تقسیم باله پشتی به 2 باله مجزا و داشتن 2 خار مقعدی از خانواده ماهی های شیشه ای با ظاهر مشابه متمایز می شوند.

خرید چادر مسافرتی و خرید لوازم ماهیگیری و قایق طعمه پاش از سایت آتیشکانا

بیشتر ماهی های کاردینال شبگرد هستند و روز را در شکاف های تاریک می گذرانند. بیشتر گونه‌ها در صخره‌های مرجانی یا صخره‌ای زندگی می‌کنند، در حالی که برخی از گونه‌ها در بسترهای علف‌دریایی، مناطق ساحلی با کف نرم، مصب‌ها و آب‌های شیرین زندگی می‌کنند. آنها از زئوپلانکتون ها و بی مهرگان کوچک کفزی تغذیه می کنند.

32 جنس و حدود 337 گونه ماهی کاردینال در سراسر جهان وجود دارد. مالزی با 9 جنس و حدود 50 گونه نشان داده شده است.

Cardinalfish توضیحات کلی

Cardinalfish خانواده بزرگی از ماهیان آب شور است که از بیش از 200 زیر گونه تشکیل شده است. بیشتر گونه ها بسیار رنگارنگ هستند و طول آنها تنها به چند اینچ می رسد. آنها همچنین گونه‌ای از ماهی‌های بسیار صلح‌جو هستند و می‌توانند در گروه‌های بزرگ وجود داشته باشند، که آنها را به انتخابی محبوب در میان اکثر آکواریوم‌های مبتدی تبدیل می‌کند. آنها همچنین یکی از گونه‌های سخت‌تر ماهی‌های آب شور هستند که می‌توانند به سرعت با زندگی در آکواریوم سازگار شوند. ماهی‌های کاردینال شب‌زی هستند و ترجیح می‌دهند روز را در غارها و شکاف‌های آکواریوم پنهان کنند.

Cardinalfish خانواده بزرگی از ماهیان آب شور است که از بیش از 200 زیر گونه تشکیل شده است.

ریشه ها

ماهی های کاردینال از اقیانوس های هند، اقیانوس آرام و اطلس منشاء می گیرند.

رنگ

بیشتر گونه های ماهی کاردینال دارای رنگ های روشن هستند و در سایه های قرمز، زرد، نارنجی، نقره ای، قهوه ای و سیاه هستند.

نگهداری و مراقبت ماهی کاردینال

Cardinalfishes بسیار صلح آمیز هستند و به اکثر آکواریوم های محلی افزوده می شوند. با این حال، به دلیل اندازه کوچک آنها، آنها را نباید با گونه های شکارچی بزرگتر نگهداری کرد. اگرچه کاردینال‌ماهی‌ها سلسله مراتب اجتماعی پیچیده‌ای دارند، اما نسبت به یکدیگر بیش از حد تهاجمی نیستند و زمانی که در گروه‌های بزرگ در آکواریوم نگهداری می‌شوند، رشد می‌کنند. استثنا در این مورد، کاردینال ماهی Banggai است.

ماهی‌های کاردینال زمانی رشد می‌کنند که در آکواریوم‌هایی با فضاهای مخفی کافی نگهداری شوند و آکواریوم‌های آن‌ها باید به شدت با سنگ‌ها و مرجان‌ها تزئین شود. آنها شب زنده داری هستند و در طول روز به داخل سنگ کاری و غارهای آکواریوم عقب نشینی می کنند. آنها همچنین با بی مهرگانی مانند خارپشت دریایی که برای محافظت در میان آنها شنا می کنند، روابط صمیمانه برقرار می کنند.

تغذیه

ماهی کاردینال زمانی رشد می کند که از غذاهای زنده مانند میگو، میگو آب نمک و سایر سخت پوستان کوچک تغذیه شود. آنها همچنین می توانند برای پذیرش بیشتر انواع غذاهای فرآوری شده منجمد آموزش ببینند.

Cardinalfish بسیار صلح آمیز است و به اکثر آکواریوم های محلی افزوده می شود.

پرورش

ماهی‌های کاردینال یکی از گونه‌های ساده‌تر ماهی‌های آب شور برای تکثیر در اسارت هستند. آنها به صورت جفت تخم ریزی می کنند و دهان خوار هستند. پس از گذاشتن و بارور شدن تخم ها، نر آنها را به مدت یک هفته در دهان خود نگه می دارد تا زمانی که از تخم خارج شوند. در طبیعت، بچه ماهی ها تا چند ماه با پلانکتون ها مخلوط می شوند.

انواع آکواریوم

پنج کاردینال ماهی خط دار، کاردینال ماهی شعله ای، کاردینال فیش دراز، کاردینال ماهی خالدار، کاردینال ماهی راه راه زرد و غیره.

نام علمی: Fibramia lateralis  (Valenciennes, 1832)
نام انگلیسی: Humpback Cardinalfish, Mangrove Cardinalfish, Pinstripe Cardinalfish
نام ژاپنی | نام: ワキイシモチ (واکی ایشیموچی)
نام مالایی | Nama Melayu مالزی: Ikan Sebekah Bongkok، Semangka، Serinding Bongkok
نام تایلندی | ชื่อสามัญภาษาไทย: ปลาอมไข่ตาดา (Plā om tāh)
ویژگی های اصلی شناسایی: بدنه عمیق، نمای سر کمی مقعر. باله های پشتی اول و دوم جدا شدند. جلو و نوک 1 پشتی مشکی رنگ. بدون رگه جانبی کوتاه و تیره در امتداد قسمت پشتی پهلو. خط وسط بدن باریک یا پراکنده که به نقطه‌ای پایه‌ای کوچک‌تر از مردمک چشم ختم می‌شود.
اندازه: حداکثر طول کل 11.0 سانتی متر.
زیستگاه و اکولوژی: آبهای شیرین و شور و پست. در تجمعات، همراه با گونه های ماهی شیشه ای یافت می شود. از سخت پوستان و سایر بی مهرگان تغذیه می کند.

در مقاله بعدی با نخ کردن چوب ماهیگیری آشنا می شویم. و همچنین در این مقاله با ماهی پروانه ماهی آشنا می شویم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *